Κάθε κίνηση στην επιχειρηματική μας στρατηγική γίνεται με βάση το όραμα και τις αξίες μας, έχοντας σε πρώτο πλάνο τους ανθρώπους μας, την κοινωνία, και το περιβάλλον.

Mέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας στηρίζουμε έμπρακτα και διαχρονικά τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 1.000 Έλληνες παραγωγούς που καλλιεργούν περισσότερα από 30.000 στρέμματα στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο. Θέτοντας τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας και ενισχύοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την εκπαίδευση των συνεργαζόμενων παραγωγών μας, εξασφαλίζουμε την εγγύηση των προϊόντων Μπάρμπα Στάθης ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία.

Φροντίζουμε για τους εργαζομένους μας και προσφέρουμε ένα ασφαλές και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον που σέβεται τη διαφορετικότητα, εξελίσσει και αναδεικνύει τις ικανότητές τους και επιβραβεύει την αφοσίωση και την προσφορά τους. Δεν μένουμε όμως μόνο σε αυτό.

Στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο κοινωφελών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, νιώθουμε υπεύθυνοι απέναντι στη φύση. Σεβόμαστε το περιβάλλον και η προστασία του είναι για εμάς προτεραιότητα ύψιστης σημασίας. Εφαρμόζουμε πρακτικές πράσινης ανάπτυξης που μειώνουν το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, πραγματοποιούμε δράσεις και επενδύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση των οργανικών και μη υπολειμμάτων μας, συμβάλλοντας έτσι με όλες μας τις δυνάμεις στην προστασία του οικοσυστήματος.

ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Κοινωνία
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ «ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ!»

Στην Μπάρμπα Στάθης στηρίζουμε διαχρονικά την κοινωνία και βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνουμε καλό!». Είμαστε στο πλευρό δεκάδων κοινωφελών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας καθημερινά δωρεάν προϊόντα Μπάρμπα Στάθης, σε μία κοινή προσπάθεια καταπολέμησης της επισιτιστικής ανασφάλειας αλλά και του φαινομένου της σπατάλης των τροφίμων.

Πιστεύουμε πως καμία μερίδα φαγητού δεν πρέπει και δεν μπορεί να πηγαίνει χαμένη και έτσι έχουμε συνασπίσει τις προσπάθειές μας με την πρωτοβουλία της οργάνωσης «Μπορούμε», όντας μέλη στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης των Τροφίμων».

Ταυτόχρονα, παρέχουμε οικονομική υποστήριξη σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που στηρίζουν κυρίως παιδιά και διοργανώνουμε εκπαιδευτικές δράσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν στα μάτια των νεότερων ηλικιών τη σημασία της καθημερινής ισορροπημένης διατροφής, μέσα από την απολαυστική και θρεπτική αξία του κόσμου των λαχανικών!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Στην Μπάρμπα Στάθης είμαστε μια μεγάλη ελληνική οικογένεια, και οι άνθρωποί μας ο λόγος που καμαρώνουμε κάθε στιγμή: οι παραγωγοί και οι γεωπόνοι μας που δουλεύουν στη γη και εγγυώνται για τη φρεσκάδα, τη βέλτιστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των λαχανικών μας, οι άνθρωποι που δουλεύουν στο εργοστάσιο, στις μεταφορές, στο marketing & τις πωλήσεις με αφοσίωση, ομαδικότητα και αγάπη, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από κάθε μας καινοτομία.

Γι’ αυτούς, φροντίζουμε να εργάζονται σε ένα ασφαλές, δίκαιο και αξιοκρατικό περιβάλλον, όπου έχουν ίσες ευκαιρίες, αλλά και τη δυνατότητα συνεχούς εξέλιξης, υποστήριξης και επιβράβευσης. Ενθαρρύνουμε τις πρωτοβουλίες, προωθούμε την καινοτομία και δίνουμε τη δυνατότητα διαρκούς προσωπικής ανάπτυξης με εκπαιδευτικά σεμινάρια και πλήθος εκπαιδευτικών ευκαιριών κατάρτισης που προσφέρουν εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Δημιουργούμε έτσι καθημερινά ένα περιβάλλον ασφάλειας και ανάπτυξης όπου οι εργαζόμενοί μας έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν πρωτοβουλίες και μέσω της ανοιχτής και αμφίδρομης επικοινωνίας να ανταλλάξουν ιδέες και πληροφορίες για να εξελιχθούν.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Στην Μπάρμπα Στάθης νιώθουμε υπεύθυνοι απέναντι στη φύση και έχουμε ως προτεραιότητα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Ακολουθούμε το μοντέλο της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας και, με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζουμε διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον, επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμο, τελευταίας τεχνολογίας που συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

Η ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων, των μέσων θρέψης και φυτοπροστασίας, η προστασία της βιοποικιλότητας και του οικοσυστήματος, η διαρκής αναζήτηση υλικών συσκευασίας φιλικότερων προς το περιβάλλον, η υπεύθυνη διαχείριση των οργανικών και μη υπολειμμάτων μας και η συνεχής προσπάθεια ευαισθητοποίησης των εργαζομένων μας στο σύνολο των πράσινων πρακτικών, αποτελούν για εμάς θέματα ξεχωριστής βαρύτητας

ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ,

ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα νέα, υπερσύγχρονα και καινοτόμα μηχανήματα, μάς δίνουν τη δυνατότητα, μέσα από:

(α) το σύνολο των συστηματικών χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων που υλοποιούμε
(β) τους συστημικούς ελέγχους που εφαρμόζουμε σ’ όλα τα στάδια της παραγωγής, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης
(γ) τη συνδυαστική προσέγγιση  Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης και  Συμβολαιακής Γεωργίας,

να εγγυόμαστε την ποιοτική υπεροχή και την ασφάλεια των προϊόντων μας, η οποία τεκμηριώνεται και μέσω των παρακάτω Συστημάτων Διαχείρισης και των Προτύπων.

 

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

zero waste landfill
ZERO WASTE LANDFILL GOLD
rspo
Πιστοποιήσεις Καταψυγμένων Λαχανικών

ISO 9001/2015 

ISO 22000/2018 

ISO 14001/2015

International Food Standard (I.F.S.)

British Retail Consortium (B.R.C.)

Roundtable on Sustainable Palm Oil (R.S.P.O) 

SEDEX/SMETA 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΩ

Zero Waste to Landfill

Πιστοποιήσεις Φρέσκων Σαλατών

EN ISO 9001/2015

EN ISO 22000/2018

EN ISO 14001/2015

International Food Standard (I.F.S.)

SEDEX/SMETA

Zero Waste to Landfill